Rumah Berita Melayu Maklumat kewangan Kekayaan Bahagian fesyen Masyarakat SUV Teknologi Permainan Anak Sukan Hartanah Makanan Ibu bapa-anak Kesihatan Cerdas Hotel Hiburan Pendidikan

Perdagangan salinan Bityard menjadikan perdagangan kontrak kripto lebih mudah

20-12-02

Baru-baru ini, harga Bitcoin, salah satu daripada mata wang kripto arus utama di pasaran, mencapai $19,000. Pada masa yang sama, harga Ethereum juga melepasi $600 minggu lepas. Walaupun harga kebanyakan mata wang kripto telah menurun sedikit semenjak kebelakangan ini, pasaran masih sesak dengan peniaga dan pelabur.


Dalam pasaran kripto, perdagangan spot dan perdagangan kontrak adalah cara yang biasa bagi orang ramai untuk melabur dalam mata wang digital. Perdagangan kontrak membolehkan pelabur untuk mendapatkan keuntungan dalam kedua-dua pasaran, jadi ramai orang memberi tumpuan apabila pasaran spot kurang menguntungkan. Bagaimanapun, perdagangan kontrak juga dilengkapi dengan beberapa tahap risiko, dan ia memerlukan latar belakang kewangan tahap tinggi dan yang berpengalaman.


Dalam pasaran perdagangan kontrak, pemula kripto sering rugi wang disebabkan oleh strategi yang tidak betul dan perubahan pasaran tidak menentu. Pada Mac tahun ini, harga Bitcoin menurun dengan cepat dan menyebabkan kerugian besar kepada ramai peniaga. Dalam usaha untuk membantu pemula untuk melabur dalam mata wang kripto, Bityard telah melancarkan fungsi perdagangan salinan untuk membuat perdagangan kontrak lebih mudah.


Dalam sistem perdagangan salinan, pengguna Bityard boleh mencari peniaga yang profesional dan hanya salin strategi mereka. Apabila menyalin peniaga-peniaga lain, pengguna tidak perlu secara manual membuka atau menutup kedudukan mereka. Peniaga akan melakukan kemajuan perdagangan keseluruhan untuk pengguna yang menyalinnya. Bagi mereka yang menyalin, tahap kepercayaan dan kemahiran peniaga yang mereka menyalin adalah sangat penting.


Pada masa lalu, perdagangan salinan biasanya berlaku dalam pelaburan dalam talian atau komuniti berkaitan kripto, begitu juga penipuan kripto. Beberapa peniaga boleh memalsukan sejarah perdagangan dan rekod mereka supaya dapat menarik orang untuk mengikuti mereka. Beberapa orang lain juga cuba untuk mendapatkan seberapa ramai pengikut yang mereka boleh untuk memanipulasi pasaran kripto. Dalam sistem perdagangan salinan Bityard, semua peniaga perlu mengemukakan data sejarah perdagangan mereka, dan data akan dipantau dengan ketat oleh Bityard sebelum peniaga disenaraikan dan disalin. Bityard akan memastikan bahawa semua peniaga dalam sistem mempunyai kelayakan untuk pengguna lain mengikuti strategi pelaburan mereka.


Dengan sistem perdagangan salinan, pengguna Bityard boleh menyalin mana-mana peniaga di Bityard tanpa bimbang. Bityard akan terus meletakkan usaha dalam mewujudkan platform perdagangan yang lebih selamat dan lebih mudah untuk kedua-dua pedagang baru dan profesional.Pengenalan Bityard


Bityard merupakan pertukaran kripto yang terkemuka di dunia, menyediakan pelanggan dari lebih daripada 150 buah negara dengan perkhidmatan perdagangan mata wang digital yang selamat, mudah dan cepat. Fungsi perdagangan salinan yang dilancarkan direka untuk membuat perdagangan kontrak lebih mudah untuk pemula. Pada masa hadapan, Bityard akan terus meningkatkan produk untuk menyediakan pengguna dengan perkhidmatan perdagangan yang lebih baik. Laman web rasmi Bityard: www.bityard.com


Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 malaysounds      Hubungi kami   SiteMap