Rumah Berita Melayu Maklumat kewangan Kekayaan Bahagian fesyen Masyarakat SUV Teknologi Permainan Anak Sukan Hartanah Makanan Ibu bapa-anak Kesihatan Cerdas Hotel Hiburan Pendidikan

Persembahan Kemuncak! Pelancaran Dalam Talian Global ZOVOO 2022 akan berlangsung tidak lama lagi

2022-06-27

Selepas surat jemputan untuk pelancaran produk dalam talian global 2022 di keluarkan secara rasmi oleh ZOVOO, sesetengah media luar negara turut memaparkan surat jemputan itu di media sosial mereka baru-baru ini. Acara ini akan diadakan secara rasmi pada 29 Jun dengan tema "Persembahan Kemuncak ".

Pengguna boleh menonton acara secara dalam talian dari laman web rasmi ZOVOO, instagram, Facebook dan Youtube . ZOVOO secara rasminya akan mengeluarkan generasi baharu teknologi teras seramik GENE TREE yang dibangunkan sendiri serta mengeluarkan produk baharu revolusioner DRAGBAR R6000, yang dikenali sebagai Mod Pod Pakai Buang yang pertama di dalam industri. Harap semua dapat berukan perhatian kepada instagram rasmi ZOVOO (@zovoo_official). 1000 penguji produk baharu akan dipilih untuk mencuba produk baharu.

ZOVOO telah membuat melangkah jauh sejak kebelakangan ini. ZOVOO membuat penampilan yang menakjubkan di Vaper Expo UK pada bulan lepas melalui koleksi DRAGBAR Star. Melalui teknologi vaping yang inovatif dan dinaik taraf serta reputasi jenama yang baik, ZOVOO telah memenangi "Pendatang Baru Terbaik" dalam Anugerah Vapouround . Hanya enam bulan selepas di senaraikan, ZOVOO berjaya muncul sebagai kuda hitam dalam industri, memenangi pengiktirafan secara sebulat suara dan meraih perhatian yang tinggi daripada para pengguna.

ZOVOO telah mendemonstrasikan sebahagian daripada teknologi GENE TREE pada rancangan baru-baru ini. GENE TREE yang baru dinaik taraf telah meningkatkan lagi tahap pengurangan teras seramik, memanjangkan hayat teras seramik serta membawakan pengguna pengalaman vaping yang lebih semula jadi dan menyenangkan. Acara itu secara rasmi akan mengumumkan teknologi, serta data yang lebih terperinci bagi memaparkan kejayaan pengalaman revolusioner yang dibawanya.

ZOVOO akan mengeluarkan empat produk pakai buang yang baharu, termasuk Mod Pod pakai buang pertama DRAGBAR R6000, produk teras seramik yang dipanggil DRAGBAR Z700 GT. Selain itu, terdapat juga dua produk baharu, DRAGBAR F8000 dan VINCIBAR F2500. Sila berikan perhatian kepada pelancaran produk baharu ZOVOO, yang akan mendedahkan misteri kesemua produk baharu.

ZOVOO akan menjadikan pelancaran produk baharu ini sebagai peluang untuk menjemput para pengguna di seluruh dunia untuk bersama-sama mencipta dan menyaksikan prestasi kemuncak ZOVOO dalam era baharu vape pada 29 Jun. Lebih banyak kejutan yang berbaloi dengan jangkaan kami!

Tentang ZOVOO

ZOVOO , sebagai sebuah jenama vape pra isian serba baharu, meraih banyak pujian oleh industri sebaik sahaja ia dilancarkan pada penghujung 2021. Setakat ini, ia mempunyai barisan produk lengkap yang meliputi senario penggunaan pengguna. ZOVOO menjadikan tarikan dan kecergasan sebagai nada utama jenama, memfokuskan kepada keperluan pengguna fesyen urban. Buat masa ini, produk ZOVOO telah dijual di lebih 70 negara dan wilayah di Amerika Utara, Eropah dan Asia. ZOVOO akan menumpukan kepada nilai jangka panjang serta mengukuhkan pertukaran dan kerjasama dalam teknologi, jenama dan rantaian bekalan, serta mempromosikan inovasi dan pembangunan industri vape. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.izovoo.com/, dan ikuti Instagram, Facebook dan TikTok kami .

Hubungan media: fiona.fan@voopootech.com

Hubungan perniagaan: sales@voopoo.com

Amaran: Produk ini mungkin digunakan berserta e-cecair yang mengandungi nikotin. Nikotin merupakan bahan kimia ketagihan.

Syarikat: Shenzhen Woody Vapes Technology Co.,ltd

Sila hubungi: Fiona

E-mel: fiona.fan@voopootech.com

Laman web: https: //www.izovoo.com/

Bandar: Shenzhen

Alamat : 19/F, Blok A, Bangunan Coolpad, Taman Perindustrian Berteknologi Tinggi (Zon Utara), Daerah Nanshan, Shenzhen.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 malaysounds      Hubungi kami   SiteMap