Rumah Berita Melayu Maklumat kewangan Kekayaan Bahagian fesyen Masyarakat SUV Teknologi Permainan Anak Sukan Hartanah Makanan Ibu bapa-anak Kesihatan Cerdas Hotel Hiburan Pendidikan

Kisah VOOPOO dan Cetuskan Hidupmu

2022-04-22

Pada 11 April 2022, VOOPOO telah melancarkan produk tahunannya, ARGUS GT 2. Dengan output pemalar kuasa tinggi 200W, penarafan IP68 dan reka bentuk kawah gunung berapi, ARGUS GT 2 telah membawakan pengalaman yang lebih inovatif kepada para pengguna di seluruh dunia.

0000(1)

Everest, Ketua Pegawai Eksekutif VOOPOO, berkata, “VOOPOO terus merintis inovasi dan bereksperimen dengan teknologi baharu. Kami percaya yang ARGUS GT 2 baharu turut akan membawakan pengalaman mewah yang berbeza kepada para pelanggan kami."

Sama ada ianya pencipta rekod pencucuhan 0.025s, peneroka teknologi cip GENE, atau pengganggu platform atomisasi PNP/TPP/ITO, di antara pelbagai label, VOOPOO lebih seperti pemimpi dengan idea "mengubah dunia dan mengganggu masa depan", mematuhi gen inovasi semula jadi dan tanpa kegentaran. VOOPOO berdedikasi untuk memecahkan sempadan tradisional dan mewujudkan kemungkinan infiniti milik pengguna, industri dan dunia.

IMG_256

Kelahiran VOOPOO

Pada 2014, di kala industri atomisasi elektronik hampir senyap, Scott dan Everest, pengasas VOOPOO, dengan wawasan pasaran mereka yang mendalam, mendalami bidang perindustrian cip dan bersama-sama menubuhkan ICCPP (syarikat induk VOOPOO) dan mendedikasikan diri mereka untuk menyediakan solusi teknologi cip bagi industri atomisasi elektronik melalui cip GENE.

Pada masa itu, semasa bekerja di luar negara, kami mendapati yang pelanggan antarabangsa tidak mengenali "cip" kerana ianya bukanlah produk akhir yang boleh terus sampai kepada pengguna. Walaupun prestasi cip GENE telah dioptimumkan, aspek reka bentuk lain produk pembekal perkhidmatan tidak tersedia, seperti proses dan reka bentuk, yang akhirnya gagal memberikan pengalaman produk yang berkualiti kepada pengguna. Berdasarkan ini, ICCPP percaya yang matlamat utama adalah untuk memberikan khidmat kepada pelanggan dan pengalaman pengguna dengan baik dan mula memikirkan perubahan untuk mencipta jenama produknya.

Pada 2017, Scott dan Everest sekali lagi membuat keputusan yang hebat untuk membawa syarikat tersebut secara global dengan mencipta logo jenama baharu - VOOPOO - dan akhirnya menjenamakan produk itu sebagai VOOPOO. Melalui tiga huruf yang mudah untuk disebut di seluruh dunia "V", "P" dan "O", mereka meneruskan semangat "inovasi menggegarkan" yang dipromosikan oleh pengasas.

Huruf awal "V" bermaksud "Kemenangan", bererti VOOPOO bergantung pada inovasi teknologi untuk menerajui pembangunan sihat industri dan berkongsikan hasil inovasi dengan pengguna melalui produknya. Huruf "P" mewakili "Produce", bermaksud kreativiti, yang merupakan personaliti jenama VOOPOO. VOOPOO adalah sikap positif dan tidak berkesudahan terhadap kehidupan. Bagi mencerminkan sifat industri atomisasi, VOOPOO telah mencipta reka bentuk artistik asli untuk dua huruf "O", yang membentuk infiniti, menyerupai bentuk yang di hasilkan oleh pengguna yang menghisap vape di udara, namun dengan reka bentuk asal yang kaya dengan simetri, menyerlahkan kemungkinan VOOPOO yang tidak terhingga dan penciptaan masa hadapan.

3f6818948b0b4dd6cc29e4373b09fc7

Sebagaimana slogan VOOPOO – CETUSKAN HIDUPMU bermaksud mencipta kemungkinan yang tidak terhingga, yang turut melengkapkan logo simbol infiniti . VOOPOO berharap untuk membawa dunia bukan sahaja produk tetapi juga semangat dan impian untuk meneroka kemungkinan yang tidak terhingga, menembusi apa yang dipanggil kekangan dan belenggu , dan membawa lebih banyak kemungkinan yang indah kepada kehidupan semua orang.

Impian - mencipta kemungkinan infiniti dengan teknologi

Cip dan atomisasi, dua roda VOOPOO berjalan secara serentak.

Inovasi dalam pengalaman pengguna telah membawa industri memasuki "zaman inovasi teknologi", yang semakin memerlukan integrasi cip dan teknologi atomisasi.

VOOPOO sekali lagi telah merebut peluang ini dengan sensitiviti yang tinggi.

Seawal 2014, VOOPOO telah terlibat secara mendalam dalam bidang teknologi cip, dan mewujudkan satu-satunya perkongsian strategik global dengan GENE, sebuah syarikat cip mewah di Amerika Syarikat, bagi membina teknologi cip siri GENE Inside secara kreatif dan terus mencipta pengalaman atomisasi yang lebih baik untuk pengguna di seluruh dunia. Selepas amalan bertahun-tahun, VOOPOO mempunyai kekuatan industri yang berpandangan jauh dalam pembangunan cip.

六块芯片

Sebagai inovator dalam pembangunan teknologi cip dalam atomisasi elektronik, VOOPOO komited untuk membangunkan teknologi inovatif yang mampu mencapai pelbagai transformasi analisis dalam pengawalan kuasa, pensuisan mod, pengurusan kuasa, kawalan suhu dan fungsi lain. Selepas bertahun-tahun teknologi cip dan iterasi produk, VOOPOO telah membentuk satu siri cip seperti GENE.Fan , GENE.Fit , GENE.Pod , GENE.Trio , GENE.AI , dan GENE.TT, mewujudkan sistem yang lengkap dan matang bagi pembangunan teknologi cip.

IMG_256

Konsep platforming merupakan pencapaian hebat dalam bidang cip dan lonjakan ke hadapan dalam platform ekologi atomisasi VOOPOO, yang meliputi platform atomisasi TPP, PNP dan ITO. Dengan mencapai pengalaman prestasi kuasa tinggi , pengalaman atomisasi berbilang serasi, pengalaman rasa yang unggul, ia menyediakan pengguna dengan pelbagai penerokaan rasa. Ia menepati keperluan pengguna untuk menggunakan atomizer, gegelung platform yang di mahukan, tanpa menggunakan atomizer tertentu, sekali gus membantu pengguna mencapai kos keseluruhan yang lebih rendah, pengalaman yang lebih kaya dan lebih pelbagai. Platform ekologi atomisasi universal PNP/TPP/ITO yang inovatif telah menjadi penanda aras teknikal baharu industri untuk platform atomisasi.

Inovator teknologi global

VOOPOO mempunyai kehadiran global

Diasaskan pada 2017, VOOPOO adalah jenama teknologi VAPE yang telah mengintegrasikan R&D, pengeluaran, jualan dan operasi jenama, dengan perniagaan yang meliputi lebih daripada 70 negara dan wilayah di seluruh dunia, termasuk Amerika Utara, Eropah dan Asia Pasifik , dengan enam cawangan ditubuhkan di seluruh dunia, memfokuskan pada operasi setempat yang mendalam di AS, UK, Indonesia, Kanada dan negara serta wilayah lain, mencapai liputan 100,000 cawangan luar talian di seluruh dunia. Ia didedikasikan untuk menyediakan pengguna di seluruh dunia dengan pengalaman produk yang inovatif, berkualiti tinggi dan pelbagai.

VOOPOO berpusat dalam bidang atomisasi elektronik namun terus melangkaui atomisasi elektronik , mempelbagaikan perniagaannya, sentiasa mencabar sistem baharu dan menjadi "syarikat inovatif" yang "tidak dilakukan oleh orang lain". Sebagaimana yang dinyatakan dalam slogan VOOPOO, tiada sempadan, mencipta kemungkinan tanpa had dan kehidupan yang lebih baik untuk pengguna, membawa pembangunan perniagaan yang mampan untuk industri dan mencipta nilai yang lebih positif untuk dunia.

AMARAN: Produk ini boleh digunakan dengan produk e-cecair yang mengandungi nikotin. Nikotin merupakan bahan kimia ketagihan.

Syarikat: ShenZhen Woody Vapes Technology Co., Ltd.

Orang untuk di hubungi: wind.chen

E-mel: wind.chen@voopoo.com

Laman Web: https://www.voopoo.com/

Telefon: 0086-18718743237

Lokasi:19/F, Blok A, Bangunan Coolpad, Taman Perindustrian Berteknologi Tinggi (Zon Utara), Daerah Nanshan, Shenzhen

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 malaysounds      Hubungi kami   SiteMap