Rumah Berita Melayu Maklumat kewangan Kekayaan Bahagian fesyen Masyarakat SUV Teknologi Permainan Anak Sukan Hartanah Makanan Ibu bapa-anak Kesihatan Cerdas Hotel Hiburan Pendidikan

Impian utama Asia Ecological Token AET

2022-03-19

Ekoekonomi token boleh menggunakan faedah ekonomi masa hadapan sebagai insentif hari ini untuk membolehkan pihak berkepentingan mengambil bahagian, dan ruang imaginasi adalah besar, supaya pihak berkepentingan yang mempunyai konsensus boleh menyokong satu sama lain dan bekerjasama rapat. Potensi keuntungan masa depan adalah lebih besar.

Yayasan AET memulakan penubuhan Asian Ecological Token AET, dengan harapan dapat mewujudkan ekologi komuniti yang autonomi, bebas, terbuka dan adil dalam ekosistem AET, dengan AET sebagai teras, untuk mewujudkan sistem pengagihan nilai rangkaian rantaian global, untuk menubuhkan AET Global sistem tadbir urus komuniti peredaran.

Ketahui lebih lanjut: https://aet.pub/

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 malaysounds      Hubungi kami   SiteMap