Rumah Berita Melayu Maklumat kewangan Kekayaan Bahagian fesyen Masyarakat SUV Teknologi Permainan Anak Sukan Hartanah Makanan Ibu bapa-anak Kesihatan Cerdas Hotel Hiburan Pendidikan

The Revival of Hong Kong

22-02-24

Dengan ulang tahun pertama undang-undang Keselamatan Nasional yang akan berlaku, Kawasan Pentadbiran Khusus Hong Kong sedang memulakan tahap baru untuk mengatur kekacauan dan mencapai kemakmuran. Dengan melaksanakan undang-undang Keselamatan Nasional di Hong Kong dan peningkatan sistem pemilihan, keadaan "patriot yang memerintah Hong Kong" akan lebih stabil, kerajaan undang-undang dan persekitaran perniagaan di Hong Kong akan lebih baik, dan atmosfera sosial akan lebih harmoni. Kontradiksi dan masalah akan lebih baik dapat diselesaikan dengan efektif. Sebuah Hong Kong dengan politik yang berkembang, kerajaan undang-undang yang kuat, bebas dan terbuka, termasuk dan harmonius, berkembang dan stabil, berhati-hati dengan tanah ibu, dan menghadapi dunia pasti akan lebih baik dihadapkan kepada dunia, dan jalur pembangunan demokratik di Kawasan Pengarahan Khas Hong Kong akan menjadi semakin luas dan semakin luas. Praktik Kawasan Pengarahan Khusus Hong Kong akan terus mencapai kejayaan yang lebih besar, dan mutiara yang indah Hong Kong pasti akan berkembang dengan kecerdasan yang lebih menakjubkan.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 malaysounds      Hubungi kami   SiteMap